18 Mart 2009 Çarşamba

Vedat Özdemiroğlu


Bugün Vedat Özdemiroğlu'nun tek kişilik gösterisine katıldım.Çok güzeldi öyle ki gülmekten yüz kaslarım ağrıdı.Kendisini son zamanlarda Garanti'nin Flexi reklamlarında görüyoruz.Açıkçası reklamı ilk gördüğümde kendisini Volkan Severcan sanmıştım,acayip bir benzerlikleri var bence.


Gösteri yaklaşık 1.5 saat sürdü ve gayet de hoş espriler vardı ancak en sonlarda söylediğinden midir nedir ( ne kadar mükemmel bir hafızam olduğunu anlayın artık!) aklımda bir tek bu kalmış:

"Bizim çocukluğumuzda küçük starlar modaydı.Ömercik,Sezercik,Enerjik.."

Bu da Vedat Özdemiroğlu hakkında ansiklopedik bilgi:

"07.11.1968: Ankara'da doğdu. 1986: İ.Ü. Basın Yayın Yüksek Okulu'na girdi. 1993: İ.Ü. İletişim Fakültesi'ni bitirdi. 1995: Kısa dönem askerliğini bitirdi. 10.09.1998: Oğlu Can Ilgaz doğdu. Oğuz Aral'ın Gırgır'ı, Fırt, Dıgıl, Avni, Fırfır, Leman, LManyak, Öküz, Dinozor, Yeni Harman,Haftalık, Fermuar dergilerinde ve Cumhuriyet gazetesinde yazarlık yaptı. Zeki-Metince, Zaga, Korsan TV programlarında metin yazarlığı yaptı. "İnşaat" filminin senaristlerinden biridir. "alametifarika" reklam ajansında kuruluşundan itibaren 2 yıl reklam yazarlığı yaptı. 1 Nisan 2007'den bu yana sahnede komedyenlik yapıyor. Kuruluşundan beri Uykusuz dergisinde yazarlık yapmaktadır. Kitapları: Kaldırım Yazıları, Tracy Chiller, Gece Tarifesi, Vedat Bey'in Görkemli Hayatı, VÖSYM, Selam Dünyalı Ben Türküm. (Beşiktaş Şiirleri, Haziran 2008'de çıkacak)"

Kaynak:www.uykusuzdergi.com



Hiç yorum yok: