9 Kasım 2010 Salı

It's Complicated


Jane ve Jake , Jake'in sadakatsizliği yüzünden 10 yıl önce boşanmıştır. Jake daha sonra Jane'i aldattığı genç ve güzel Agnes ile evlenmiştir ama bu evlilik hiç de iyi gitmemektedir.Agnes'in başka birinden Pedro adında yaramaz mı yaramaz bir de oğlu vardır.

Jane ve Jake üç çocuklarından biri olan Luke'un mezuniyeti için gittikleri New York'ta tesadüf eseri aynı otelde kalırlar ve akşam beraber yedikleri yemek sonrası sarhoşken beraber olurlar ve aslında hala birbirlerini sevdiklerini anlarlar.Ama ortada bir yanlışlık vardır , şimdi de ikisi Agnes'i aldatmaktadırlar !

Jake'in ısrarlarına ve hislerine yenik düşen Jane bu ilişkiye hayır diyemez ama bir yanda da evini yaptırdığı mimar Adam vardır. O da yeni boşanmış çok tatlı bir adamdır ve çok güzel vakit geçirmektedirler beraber.
Filmin devamında Jane'in Adam ve Jake arasında gelgitleri , Jake 'in Jane'i tekrar elde etmek için çabaları çok tatlı bir şekilde sunulmuş.

Meryl Streep'in sıcacık gülüşleri ve Alec Baldwin'in çapkın bakışlarıyla film harika vakit geçirtiyor, bazen gülmekten yerlere yatırıyor.Ve film boyunca harika bir aşçı olan Jane'in yaptığı yemekler ve tatlıları görünce ağzınız sulanıyor! Tavsiyem bu filmi izlerken yanınızda tatlı bir şeyler bulundurmanız çünkü mutlaka canınız çekiyor.

Sonuç olarak Jane'in yaptığı kruvasanlar kadar tatlı bu filmi izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim ! 

Hiç yorum yok: